top of page
  • Skribentens bildVeganos Cafe´ Uppsala

Leverans från naturens skafferi

Det känns alltid extra kul och bra när vi får leverans av lokalproducerade produkter.

I dag kom en ny laddning av Arionad - en Ariona lemonad levererad av en man som heter Burkhard som driver företaget Bikes & Berries i Uppsala. Hans lemonad är verkligen läskande och god, men det bästa är att den är gjord på det supernyttiga aroniabäret.

Aroniabäret beskrivs som ett av världens nyttigaste bär och är fullproppat med antioxidanter, mineraler och vitaminer. Bärens antiinflammatoriska effekter sägs motverka tillväxt av bakterier, virus och boostar immunförsvaret rejält. Det sägs också ha blodsockersänkande effekt, plus en massa mer positiva effekter. Ett riktigt superbär med andra ord, från naturens egna skafferi. Tänk vad moder jord har att ge!

Något vi borde vara oerhört tacksamma över och förvalta väl, men som vi dessvärre inte gör. Det är verkligen dags att vi börjar ta ansvar för hur vi behandlar moder jord och ALLA dess individer.

Tänk om fler kunde förstå, att ett av de mest skyndsamma sätten för åstadkomma klimatförbättringar är att bli VEGAN.


Leveransen av Ariona lemonaden kommer såklart på ett miljövänligt sätt , med en velomobil och det är såklart ett extra plus i kanten :)

Förutom leveransen av denna riktiga hälsodryck, har vi idag som alltid haft härliga och givande möten och "vovvebesök" också såklart. Söta Alice och Luna kom på besök med sin matte.


Sov gott och Veganska hälsningar från Camilla och Peter

90 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page